Tuesday 24 April 2012

Mireasa pentru fiul meu din 24 aprilie

In emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 24 aprilie putem sa vedem cum s-au descurcat Marioara si Gabriela la cumparaturi dupa ce acestea si-au exprimat dorinta de a merge si ca cele doua mame au fost la cumparaturi impreuna cu Adrian, unde acestia au stat de vorba cu telespectatorii. Adrian si Gabriela au avut o discutie la cumparaturi, pe care o puteti vedea in intregime numai daca urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 24.04.2012. Mai jos gasiti videoclipul.

VIDEO »

Friday 20 April 2012

Mireasa pentru fiul meu din 20 aprilie

Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 20 aprilie ne ridica niste semne de intrebare in legatura cu Andrada si Adrian. Este ceva intre ei sau nu? Adrian spune ca el si Andrada s-au tachinat reciproc. Andrada a spalat si a coafat leii de plus ai lui Adrian. Cei doi au si dansat impreuna. Adrian a facut o afirmatie ciudata, spunand ca nu ar saruta-o pe Andrada deoarece a fost iubita lui Catalin. Ulterior a avut loc un schimb mai lung de ironii intre cei doi concurenti mai sus amintiti. Nu uitati maine de finala Mireasa entru fiul meu din 21.04.2012, finala care se anunta foarte interesanta. Mai multe despre aceasta intamplare dar si despre alte subiecte puteti afla doar daca urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 20.03.2012, video pe care il gasiti mai jos:

VIDEO »

Thursday 19 April 2012

Mireasa pentru fiul meu din 19 aprilie

In emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 19 aprilie observam ca au aparut niste neintelegeri intre Alexandra si doamna Gabriela pentru ca aceasta a refuzat sa-i ofere Alexandrei cadourile. Ea se justifica spunand ca este deranjata ca Gabriela o ignora. Putem vedea ca Dragos este profund afectat de aceasta situatie tensionata dintre Alexandra si Gabriela. Gabriela ne spune ca Alexandra nu prea o baga in seama decat atunci cand vrea ea. Dragos recunoaste ca relatiile dintre mama sa si Alexandra s-au mai racit in ultima perioada. Mai multe despre acest subiect interesant aflati daca urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 19.04.2012. Video cu reluarea emisiunea din 19 aprilie, il gasiti mai jos:

VIDEO »

Tuesday 17 April 2012

Mireasa pentru fiul meu din 17 aprilie

In emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 17.04.2012 putem vedea ce nemultumiri a avut Lena vizavi de Edina, mai precis aflam ca aceasta a fost afectata de unele afirmatii facute de Edina cum ar fi ca nu i-a multumit familiei ei pentru cadourile primite. Edina a afirmat ca nu o doreste aproape pe Lena. Pe finalul emisiunii de dimineata o vedem pe Edina dansand si avand chef de distractie. Mai multe puteti vedea daca urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 17 aprilie. Video il gasiti mai jos.

VIDEO »

Thursday 12 April 2012

Mireasa pentru fiul meu din 12 aprilie

In emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 12.04.2012 putem vedea ce nemultumiri au aparut in casa mamelor si a fetelor. O vedem pe Andrada extrem de nemultumita de modul in care au fost spalate paharele. Au fost si multe nemultumiri legate de curatenie. Gabriela a venit cu propunerea ca mamele sa faca majoritatea cumparaturilor de acum inainte. Au fost dezbateri referitoare la persoanele desemnate sa mearga la cumparaturi. Edina spune ca ar fi convenabil daca ar merge si mamele la cumparaturi de cum inainte. Mai multe aflati daca vizionati emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 12 aprilie de mai jos:

VIDEO »